profile_picture_symbol

Betaling

Betingelser

Disse betingelser gælder for alle køb på hjemmesiden www.belite.dk, CVR. 38 97 84 70, Ved afgivelse af din ordre accepterer du de til enhver tid gældende handelsbetingelser. Belite anbefaler derfor, at du læser handelsbetingelserne grundigt igennem.

Belite kan til enhver tid ændre betingelserne med virkning for fremtidige køb.

For at handle på websitet skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Vores ret til at afvise eller annullere en ordre

Vi forbeholder os retten til at annullere en bestilling, hvis en af følgende situationer sker:

  • Varen er udsolgt/ikke på lager.
  • Dine faktureringsoplysninger er ikke korrekte eller kan ikke bekræftes.
  • Der var fejl i den pris, som blev vist på websitet
  • Vi kunne ikke levere til den adresse, som du har oplyst

På nuværende tidspunkt accepterer vi følgende betalingsmetoder (du vil have muligheden for at vælge din betalingsmetode når du placerer en ordre):

  • Kredit kort (Visa, Mastercard)
  • Apple Pay 

Din betaling behandles betryggende, og belite krypterer dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer). Det er således kun Stripe, der får adgang til dine betalingsoplysninger.

Kreditkort har en sikkerhedskode bestående af 3-4 cifre. Du finder dem enten på forsiden eller bagsiden af dit kreditkort.  

For at komme frem til betalingen, skal du først finde et produkt du kan lide. Herefter skal du trykke på knappen “tilføj til kurv”. Når varen er tilføjet, vil du have mulighed for at se din kurv oppe i højre hjørne af hjemmesiden. Her skal du trykke på knappen “kasse”, for at komme til siden betaling. 

Levering

Levering

Belite udbyder typisk levering via forskellige samarbejdspartnere, pt. kun GLS. Levering kan ske til Danmark og finder sted til den adresse eller leveringsted, du har oplyst ved afgivelse af din ordre.

Forsendelsesomkostningerne afhænger af den valgte forsendelsesmetode og fremgår i forbindelse med din ordre. Vælger du “Lokal afhentning” skal du kontakte os og hente in ordre på adressen “Fælledvej 149B, 2791, Dragør, Danmark”.

Belite er ikke ansvarlig for forsinkelse fra forsendelsesfirmaet. 

Gratis levering

Vi tilbyder gratis fragt, når din ordre overstiger en vis fragtgrænse. Dette tilbud gælder kun, hvis du vælger en af vores standardleveringer. Standardlevering vil automatisk stå som gratis, når du er i check-out.

Alle ordrer afsendes inden for 1-3 hverdage, og er ordren ikke modtaget indenfor 5-7 hverdage, skal kundeservice kontaktes på Kontakt@belite.dk eller 42 28 81 91. Sagen undersøges da i vores ordresystem og om nødvendigt hos GLS.

Forsendelse foregår med GLS og kan variere. Vi følger deres leverings og betalingsanvisninger. Find den specifikke pris for dig når du er ved kassen for en ordre. 

Ja! Levering til udlandet er en mulighed gennem forskellige samarbejdspartnere. Prisen kan variere. Skriv til os på mail. Kontakt@belite.dk

Denne side er sidst opdateret 08.04.23

TILMELD OG FÅ 10% PÅ FØRSTE ORDRE

Modtag gode tilbud, nyheder og meget mere.

Hold dig opdateret

Tilføj din overskrift her