profile_picture_symbol

Handelsbetingelser

GENERELT

Disse betingelser gælder for alle køb på hjemmesiden www.belite.dk, CVR. 38 97 84 70. Ved afgivelse af din ordre accepterer du de til enhver tid gældende handelsbetingelser. Belite anbefaler derfor, at du læser handelsbetingelserne grundigt igennem.

Belite kan til enhver tid ændre betingelserne med virkning for fremtidige køb. 

Fortrydelsesret på gavekort: Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb af et gavekort. Kontakt os på kontakt@belite.dk og så tilbagefører vi pengene til din valgte konto.

BETALING OG LEVERING

Ønsker du information om betaling og levering af dine varer, henvender vi til siden Betaling og levering.

REKLAMATION

Købelovens mangelsregler, herunder reglerne om reklamation, finder anvendelse på køb af varer.

Det vil sige, at du har 24 måneders reklamationsret fra leveringstidspunktet, hvis den købte vare har en mangel, f.eks. en fabrikations- eller materialefejl. Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen. En reklamation inden for to måneder efter, at du har opdaget manglen, vil altid anses for at være rettidig.

Når du reklamerer, bedes du skrive til belite og oplyse så detaljeret som muligt, hvad problemet er.

Tilbagebetaling af købsbeløbet er derimod kun en mulighed, (i) hvis der er tale om en væsentlig mangel, eller (ii) hvis ombytning ikke er muligt eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for belite.

Er reklamationen berettiget, refunderer belite de rimelige forsendelsesomkostninger, der har været forbundet med at sende varen retur. Hvis din reklamation ikke er berettiget, skal du selv afholde forsendelsesomkostninger, herunder belites omkostninger til returnering efter undersøgelse af varen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage. Du har selv ansvaret for varen indtil belites modtagelse. Gem derfor postkvitteringen inkl. oplysninger om fragtomkostninger samt evt. track & trace nummer. 

FORTRYDELSESRET

For at udøve din fortrydelsesret skal du give os en utvetydig meddelelse om, at du ønsker at fortryde købet, f.eks. ved at sende en e-mail til Kontakt@belite.dk Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen nederst i disse betingelser, men dette er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender meddelelsen om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fristen er udløbet.

Udnyttelse af fortrydelsesretten inden for de første 14 dage efter levering

Ifølge forbrugeraftaleloven har du altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag varen modtages.

Fortrydes købet, skal belite underrettes senest 14 dage efter den dag, du modtog varen. Udløber fortrydelsesfristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag anses fortrydelsesfristen for udløbet den følgende hverdag.

Udnyttelse af fortrydelsesretten fra den 15. dag til den 30. dag efter levering

Belite tilbyder en udvidet fortrydelsesret på 30 dage gældende fra den dag varen modtages.

Fortrydes købet, skal belite derfor underrettes senest 30 dage efter den dag, du modtog varen. Udløber fortrydelsesfristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag anses fortrydelsesfristen for udløbet den følgende hverdag.

Vær opmærksom på, at såfremt du ønsker at fortryde dit køb fra den 15. dag til den 30. dag efter levering, gælder følgende begrænsninger i fortrydelsesretten:

  • Der tilbydes kun én gratis retur/ombytning pr. ordre. Hvis du ønsker at returnere/ombytte en vare, som du allerede en gang har fået ombyttet, betaler du således selv for omkostningerne forbundet hermed (50,- DKK).

RETURNERING OG REFUNDERING

Når du har meddelt belite via e-mail, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, vil du modtage en returlabel.

Varen returneres herefter via Postnord til belites lager. Varen skal returneres senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret belite om, at du vil fortryde dit køb. Fristen anses for overholdt, hvis varen er afsendt inden 14 dage efter meddelelse til belite.

Det er vigtigt, at dit navn og adresse vedlægges, så belite har mulighed for at finde ordren i kunderegistret. Returneringen bedes desuden mærket ”returnering”.

Det er vigtigt, at du pakker varen forsvarligt ind ved returnering, da du bærer risikoen for varen, indtil belite modtager varen. Emballage og produktskilte bedes vedlagt. Belite opfordrer dig til at gemme forsendelseskvitteringer.

Når du fortryder et køb, refunderer belite betalingen til din konto hurtigst muligt og senest 14 dage efter, belite har modtaget meddelelsen om, at du ønsker at fortryde købet. Belite kan dog tilbageholde betalingen, indtil varen er modtaget retur, eller du har sendt dokumentation for, at varen er returneret.

Ved ikke afhentede pakker, ser vi os nødsaget til at fratrække 100 kr. fra det refunderede beløb. Dette er grundet leveringsomkostningerne. 

Tilbagebetalingen sker til samme betalingsmiddel, som du anvendte til købet, medmindre andet er aftalt. Du pålægges under ingen omstændigheder noget gebyr som følge af tilbagebetalingen.

GRATIS GAVE

Varer, tilføjet til ordren uden gebyr, dvs gratis gaver i forbindelse med kampagner, kan ikke returneres seperat. Hvis du ender med at returnere ordren, hvor du fik din gratis gave, skal du også returnere din gave – hvis dette ikke sker, forbeholder vi os retten til at beholde et beløb svarende til gavens værdi. Gaven er kun tilgængelig i en periode, som er specificeret med dato eller med “så længe lager haves”. 

VIRKSOMHEDENS FORPLIGTELSER OG RETTIGHEDER

Køber modtager altid en ordrekvittering ved gennemførslen af køb. Ordrens informationer opbevares af belite i 5 år. Det er ikke muligt at tilgå ordrekvitteringen via www.belite.dk. Ønskes et nyt eksemplar af ordrekvitteringen, bedes du i stedet sende en e-mail til kontakt@belite.dk.

FORBEHOLD

Belite kan ikke holdes ansvarlig i tilfælde af manglende opfyldelse af kontrakten på grund af en uforudsigelig begivenhed, som belite ikke har kontrol over, f.eks. uroligheder, hel eller delvis strejke, især i transport og/eller kommunikationssektoren, brand, oversvømmelser eller lignende tilfælde.

Belite tager forbehold for små afvigelser i produktionen (maksimal +/- 1 cm) i forhold til det oplyste mål (under “størrelser”) for hver enkelt T-shirt og andre produkter.

Belite tager endvidere forbehold for udsolgte varer samt tastefejl på hjemmesiden.

PERSONDATA

Belite behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med virksomhedens privatlivspolitik.

KLAGEADGANG OG LOVVALG

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til belite, hvis du vil klage over et køb. Hvis vi ikke kan opnå enighed, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, hvis betingelserne for at klage er opfyldt. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.naevneneshus.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr.

Aftalen mellem dig og belite, herunder disse handelsbetingelser, er underlagt dansk ret, medmindre andet følger af ufravigelige regler om forbrugerbeskyttelse i det land, hvor du har bopæl.

KONTAKT

Ønsker du at kontakte belite, kan du gøre det gennem formularen nederst på siden, eller via siden, Kontakt os

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

Venligst udfyld og send nedenstående standardfortrydelsesformular til Kontakt@belite.dk, hvis du ønsker at fortryde dit køb:

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

– Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)_______________________________________________________________________

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)________________________________________

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)_________________________________

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)_____________________________

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)______________________________________________________________

– Dato_____________________________

(*) Det ikke relevante udstreges

Denne side er sidst opdateret 08.04.23

TILMELD OG FÅ 10% PÅ FØRSTE ORDRE

Modtag gode tilbud, nyheder og meget mere.

Hold dig opdateret

Tilføj din overskrift her