profile_picture_symbol

Vores Historie

“Vi ville bare finde det behageligste compression materiale og det fandt vi”

 Starten

Compressiontøj har altid været et must for os sportsudøvere. Det er en helt anden følelse når man til træning, skifter sine hverdags underbukser ud med et par compressiontights. Når man tager compressiontøj på fra belite skal det give et boost og en følelse af elite, det er målsætningen og det er der vores navn stammer fra, BE ELITE. 

Vi oplevede en mangel på det danske marked for compressiontøj. Vi besluttede os for at vi ville skabe de perfekte compressionprodukter, med et simpelt look og et top behageligt materiale til en fair pris. Efter lang tids hårdt og grundigt arbejde, fandt vi frem til det materiale der skulle være fundamentet for vores produkter. Produkter der i brug, ville give kunden en følelse af at være elite og vi er nu stolte over at flere store eliteatleter vælger vores produkter. 

 

 Hvor er vi nu? 

Nu står vi et sted, hvor vi har fundet det rigtige materiale og målet er at videreudvikle og vokse vores forretning. Det vil vi gøre ved at skabe nye produkter og colorways. Aldrig vil vi gå på kompromis med vores simple look og stil. Vores produkter skal være minimalistiske men med et statement af elite. 

 Hvem er vi?

Vi er to brødre der har spillet basketball på højt niveau i mange år. Derfor har vi et super kendskab til elitesportsniveauet. Som brødre er vi ikke enige i alting, men når det kommer til compressiontøj er vi på helt samme side. 

TILMELD OG FÅ 10% PÅ FØRSTE ORDRE

Modtag gode tilbud, nyheder og meget mere.

Hold dig opdateret

Tilføj din overskrift her